18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Kamera rögzítette: pisztollyal lőtt egy babakocsiban fekvő babára egy nő - Videó

Sokkoló jelenetek játszódtak le az utcán az amerikai Philadelphia városában. A rendőrség által közzétett felvétel szerint egy nő látszólag gondolkodás nélkül tüzel egy anyára és alig 7 hónapos gyermekére.

Az anya egy ház előtt áll a járdán egy másik felnőttel, amikor a lövöldöző hátulról közeledik, és azonnal tüzet nyit. Az elkövető összesen háromszor lő - egy golyó eltalálja a gyermeket, aki védtelenül fekszik a babakocsiban. Mivel a támadó közvetlenül a sikoltozó anya mellett áll, a fegyvert egyenesen az ő irányába szegezi, majd lő, és csak hajszál híján hibázza el a sokkos állapotban lévő nőt. Majd jól lehet hallani, ahogy azt mondja: „F*ck your baby”, mielőtt megfordul és elsétál.

Mint arról az abc Action News hírcsatorna beszámolt, a hét hónapos csecsemőt a lábán találta el a golyó, így túlélte a támadást. A beszámoló szerint már nincs életveszélyben. Bár az őrült nőt azóta letartóztatták, az ügy máig rejtélyes. Ugyanis amikor a mentőszolgálat a helyszínre ért, a meglőtt gyermek szülei már nem voltak ott. A babát így először egy aggódó szomszéd vitte kórházba.

A rendőrök most szemtanúk jelentkezését várják, hogy segítsenek megoldani a bűncselekményt.

Címlapfotó: YouTube/PhiladelphiaPolice

24 óra