Friss képe sokkolja a világot: Terminátorrá gyúrta magát Kalina hercegnő - Fotó

Dudorodó izmok, acélkemény tekintet - Kalina bolgár hercegné a legutóbbi megjelenésével sokakat lenyúgözött. Sokakat meg is döbbentett. Most a fittneszrutinját is elárulta.

Néhány hete Kalina bolgár hercegnő ismét a címlapokra került, ezúttal az átalakulásával. Régen látta előtte a közvélemény, ezért is söpört végig a hír a világon, alaposan megváltozott. Azaz megváltoztatta magát. Acélos vállakkal, dagadó bicepszekkel, morózus tekintettel jelent meg egy ujjatlan ruhában. Az 52 éves hercegnő most a Hola című spanyol magazinnak adott interjújában engedet betekintést a szenvedélyébe.

Fotó: Profimedia/RedDot

„Edzés nélkül nem érzem jól magam. Minden arról szól, hogy egészséges maradjak és jól érezzem magam” - magyarázza Kalina a lapnak. A róla készült fotósoroaton pedig jól látszik, időközben világosszőke hajra váltott. A lap cikkéből az is kiderült, az edzésterve változatás. Hétfőnként és csütörtökönként a törzsére, a lábaira, a hátára, a tricepszére és a farizmára koncentrál. Kedden és pénteken a mellkasára, a vállára, a bicepszére és a fenekére.

Úgy tűnik, ennek az eredménye az a kép, amin most futótűzként terjed a világban! Mutatjuk - lapozz!

Lapozz a friss képért!

24 óra