"Undorító a kapcsolatotok" - Botrány lett Hulk Hogan lányáról posztolt fotójából - Fotók

A kétméteres hegyomlásnak mindig különös volt a kapcsolata a lányával, sokak szerint egész egyszerűen ijesztő is. Most újabb olajat öntött a tűzre egy képével.

A pankráció fénykorában lett a "sportág" egyik ikonikus alakja. A közel másfél mázsás, hidogénszőke, fejkendős és harcsabajszos Hulk Hogan látványa ma is mindenki számára ismerős abból a korból. Nem csoda, hogy Hollywood is befogadta,  filmekben szerepelt, sőt, saját valóságshowja is lett. Karrierje csúcsán, 41 éve vette feleségül Linda Claridge-t, akitől két gyermeke született, egy kisfiú, Nick, és egy kislány, Brooke. Utóbbival a közvélemény szerint igencsak különleges a kapcsolata, és most ismét ezek a hangok erősödtek fel, miután Hulk a lányáról posztolt képet. Nem akármilyet!

Részegen posztolt?

Apja hírnevének köszönhetően a kis Brooke-ot is hamar megtalálták a lehetőségek, már csak azért is, mert Hulkot mindig különös kapcsolat fűzte hozzá. Természetesen a valóságshowban is hosszú éveken át szerepelt, saját műsorai is volt, sőt, több lemezt is kiadott, mert hangja is van. Mindezeken túl ráadásul piszkosul dögös csaj, majd nő lett. Most azonban ismét áll a bál: úgy tűnik, Hulk Hogan becsípett a napokban és ilyen állapotban posztolt a lányáról. Sőt, a megjegyzése talán picit szexuális megközelítsébe helyezte a 180 centis lányát, ami miatt azonnal kommentháború tört ki.

A csatába Brooke is beszállt - kőkemény véleményének adott hangot!

Galéria: íme a botrányt okozó kép, és Brooke kemény válasza
  • Hulk Hogan, Brooke Hogan, bombázó, Instagram,
  • Hulk Hogan, Brooke Hogan, bombázó, Instagram,
  • Hulk Hogan, Brooke Hogan, bombázó, Instagram,
  • Hulk Hogan, Brooke Hogan, bombázó, Instagram,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra