Nem ért haza az üzleti útról a 34 éves családapa - Fotók

Már nagyon várta, hogy az üzleti út után újra láthassa feleségét és három gyermeküket. De soha többé nem találkoznak.

Az ausztrál Jake McCoy egy utazási cégnél dolgozott, és nemrég üzleti célból Új-Zélandra utazott. Ott egy szakmai konferencián vett részt. Amikor a 34 éves férfi később visszatért a szállodájába, állítólag nem érezte jól magát, és nem sokkal később meghalt. A Herald Sun szerint a halál okát nem hozták nyilvánosságra. Így a fiú szülei, Neil és Tracey Új-Zélandra repültek, hogy hazavigyék halott gyermeküket. Közben feleségének, Morgannek otthon kellett maradnia három gyermekükkel, a 6 éves Maddisonnal, a 4 éves Oliverrel és az akkor 8 hetes Ashtonnal.

Fotó: Facebook/ Jake McCoy

Az özvegy legjobb barátnője, Zoe Elsbury a The Australian nevű újságnak elmondta, hogy a néhai Jake „szuper apa” volt: „Főzött, takarított, iskolába vezetett - elképesztő volt”. A családnak és a barátoknak nagyon fog hiányozni „ragályos nevetése, humorérzéke és gyors észjárású válaszai”.

A család anyagi megsegítésére Zoe létrehozott egy adománygyűjtő oldalt is, ahol eddig több mint 23 ezer ausztrál dollár, azaz 5 és félmillió forint jött össze.

Címlapfotó: GoFundMe

24 óra