Alig lehet ráismerni a 3 gyerekes anyukára az esküvője előtt - Még mindig gyűlölködő üzeneteket kap

Szóval szeptemberben lesz az esküvő, hozzámegy a szerelméhez, Hannah-hoz.

„Koszorúslányként 26-os voltam (A nő ruhamérete, Magyraországon ez 52-esnek felel meg - A szerk.), nem szerettem magam, komoly mentális betegségben voltam, és sötét fázisomban” - emlékszik vissza a Daily Starnak adott interjújában. Majd hozzátette: „És most 10-es (36-os - A szerk.) méretben megyek az esküvőre! Sírtam, nemcsak a fizikai, hanem a mentális változás miatt is”.

Csak egy dolog zavarja nagyon: 31 éves nő még mindig számtalan gyűlölködő üzenet áldozata.

„Sajnos gyakran trollkodnak velem a közösségi médiában” - mondja Lauren. Gyakran még olyan nők is, akik hasonló beavatkozáson estek át: „Furcsának találom, mert mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk, és ugyanabban a közösségben vagyunk!” De a kommentek már nem érdeklik, ehelyett örül hűséges Insta- és TikTok-követőinek: „A trollok nem zavarnak. Személyes okokból döntöttem úgy, hogy megosztom az utamat másokkal. Nem számítottam arra, hogy követőkre teszek szert”.

Lauren hangsúlyozza: „Még akkor is, ha néhányan nem értenek egyet: ez az én testem és nem az övék. Szóval semmi közük hozzá, hogy én mit csinálok az enyémmel”.

Címlapfotó: Instagram/lozgetssleeved

24 óra