Gyomorforgató dolgot talált a nő a dobozos üdítőjében - Megmutatta - Videó

A lány elővette a mobiltelefonját, bekapcsolta a kamerát, és belenézett a doboz belsejébe - azonnal sokkot kapott: "Egy rohadt döglött egér van benne!".

Igen, jól olvastad. Az élettelen állat a felnyitott konzervdoboz alján feküdt. "Ó, Istenem, annyira remegek" - jelentette a TikTok-felhasználó, teljesen magán kívül. "Olyan hihetetlenül rosszul érzem magam most. Ez annyira undorító!" - folytatta az "élménybeszámolóját". A kommentelők együttéreznek vele, sőt, többen hasonló tapasztalatokról számolnak be. Úgy tűnik, nem nem is olyan ritka, hogy italos dobozokban döglött állatokat találnak.

@pickthypoison #pickthypoison im disgusted and shouldve just poored it out once i took the first sip but i tried it again thinking i was tripping. Be careful what you buy and drink!!! #mikesharder #mikes #mouse #disgusting #pleasebecareful ♬ original sound - 𓆙 Poison

"Ezért nem iszom soha olyan dobozokból, ahol nem látom a tartalmát" - írta egy kommentelő, a történetünk hőse pedig valószínűleg jótanácsként meg is fogadja ezt.

Címlapfotó: TikTok/pickthypoison

24 óra