3 kérdés, ami alapján megtudod: jó barátod-e még a barátod

A jólétünkhöz és egészségünkhöz is nélkülözhetetlenek a barátságok. Néha azonban olyanokat is felcímkézünk a barát jelzővel, akik már régen nem méltók rá. Most elárulunk három kérdést, amelyek segítségével azonnal felismerheted a rossz barátságot.

Mindannyiunknak vannak ismerősei, munkatársai és barátai és egész életre elég is van belőlük. Közülük vannak olyanok, akikkel sok időt töltünk együtt, és olyanok is, akikkel szinte minden nap beszélünk. Néha azonban a barátságok egész egyszerűen megromolhatnak. Például azért, mert megváltozott az élethez való hozzáállásunk, a véleményünk vagy az érdeklődési körünk. Nyugodj meg, ez teljesen normális! De van valami, amire kevesen figyelnek oda: hogy időben felismerjük az ilyen helyzeteket és ennek megfelelően alakítsuk át a prioritásainkat, ami az életünk szereplőit illeti.

Jó barát még? Vagy nem? 

De hogyan ismerhetjük fel, hogy a barátunk még megfelelő a számunkra? Nos, ezt számos tényező meghatározhatja. De most mutatunk három olyan kérdést, amelyekre ha nyíltan és őszintén válaszolsz, Te is megtudhatod!

Részletek a galériánkban!

Galéria: ez a 3 kérdés tisztázza, jó barátod-e a barátod
  • barátság, kérdések, pszichológia,
  • barátság, kérdések, pszichológia,
  • barátság, kérdések, pszichológia,
  • barátság, kérdések, pszichológia,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra