Megdöbbentő, miért tiltja ki a menyasszony a húgát az esküvőjéről

Sok fiatal párnak az egyik legnagyobb dilemma, kiket hívjanak meg és kiket nem az esküvőjükre. Ez a menyasszony egy dologban biztos.

Hogy egy esküvő a gyerekeknek való-e, az sokszor vita tárgya. Ez a 24 éves menyasszony úgy döntött, egyetlen gyermek biztosan nem lesz ott élete legszebb naőján szeptemberben. Ő pedig nem más, mint a húga, Evie. A Reddit nevű platformon azt is hosszasan elmagyarázta, miért döntött így.

Szerelem

Bár a világon mindennél jobban szereti Evie-t, nem tartja jó ötletnek, hogy ott legyen az esküvőn. Az ok: amikor a 24 éves nő elmondta a húgának az eljegyzését, a lány keservesen sírni kezdett, mert ő akart hozzámenni a vőlegényhez. Ugyanis beleszeretett nővére leendő férjébe.

Fotó: 123rf.com

Terápiára küldené

Evie ezután egy hétig nem beszélt a nővérével, és valahányszor az újdonsült jegyespár csókolózott, Evie dühös lett és sírt - írta a leendő menyasszony a közösségi oldalon. A testvér valójában koszorúslány lett volna, de valószínűleg nem maradna nyugodt a ceremónián. A nővére fontolgatja, hogy szakemberhez viszi az 5 éves lányt.

Az érzéseiről és viselkedéséről szóló számtalan beszélgetés ellenére a kislány továbbra is makacs, dacos és hisztizik. Talán az idő majd begyógyítja a sebeit.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra