Teherbe ejtette a husky a corgit: ezek a furcsa kölykök születtek - Videók

Maverick és Goose, a két hím hataémas rajongótábort szerzett a neten.

A négylábúak iránti rajongás természetesen a nagyon különleges kinézetükből fakad. Maverick és Goose alapvetően úgy néznek ki, mint a corgik, amelyek a husky szőrzetének színét kapták. Aztán ott vannak az apjuk élénk kék szeme, amelyet mindketten megörökölték.

@theincorgnitos 🐺💙🪿 #corgisoftiktok #corgi #corgipuppy #puppy #husky dogsoftiktok #trending #fyp #bestfriend #doglover #souldog #petsoftiktok ♬ original sound - theincorgnitos

De vajon tényleg olyan ritkák ezek a keresztezések? Nem, bár Maverick és Goose igazán lenyűgözően néz ki, korántsem ők az egyetlen husky-corgi keverékek. Valójában három különböző neve is van ezeknek a kutyáknak: Horgi, Siborgi vagy akár Corgski. Ezt a keresztezést ideális családi kutyának tartják, mivel jól kijönnek a gyerekekkel és más szőrös állatokkal is.

@theincorgnitos Forever my little buds🥹 #corgisoftiktok #corgi #corgipuppy #puppy #dogsoftiktok #fyp ♬ Show us what means the most to you. - AGuyandAGolden

Játékos, barátságos jellemmel és aktív természettel rendelkeznek, mint corgi szüleik, és ugyanolyan hűséges, szeretetteljes karakterrel, mint husky szüleik. A leendő vásárlókat azonban figyelmeztetni kell: a horgik nem kanapékedvencek. Sok mozgásra és figyelemre van szükségük.

Címlapfotó: TikTok/thetopcorgis

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra