Házat vett a nő: aztán rájött, valakik már laknak benne - Fotók

A vadállatbefogó ijesztően nagynak nevezte a falakban fészkelő hívatlan házi vendégeket. Ráadásul nem is tudták hirtelen eldönteni, melyik fajról lehet szó. Harisnyakötő kígyóra gyanakodtak, de ahhoz meg túl nagyok voltak.

A harisnyakötő kígyók az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban őshonosak. Nem mérgesek, de megtámadhatják és megharaphatják az embert, ami allergiás reakciót is okozhat. A szerencsétlenül járt háztulajdonos elmondta, hogy egész felnőtt életében arra spórolt, hogy megvehesse első otthonát. Most pedig képtelenek élvezni azt, a WC-re is félnek kimenni - attól tartva, hogy egy kígyó bújik elő a vécéből.

"Olyan, mintha az ember bemászna az ágyba, és ha a lepedő hozzáér a lábához vagy bármi máshoz, azonnal letépi a takarót, vagy kiugrik az ágyból, hogy megbizonyosodjon róla, nincs ott semmi" - mondta Hall. Elmondása közel egy tucat kígyót látott otthonában. Az állatok eltávolítáa több százezer forintnyi dollárjába került. És a szakember szerint nem kizárt, hogy a ház alatt egy fészek is lehet.

Az ingatlanosok szerint nem tudtak az állatokról, sem ők, sem a tulaj.

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra