Őzgidával találkozott a golden retriever az erdő szélén: ami ezután történt, attól eláll a világ lélegzete - Videó

Sadie óvatosan közeledik az őzgidához, látszólag egy kicsit izgatott is az aranyos kis állat miatt. Aztán megtörtánik a csoda.

Mivel az őzike láthatóan éhes, megpróbál szopni a szuka cicijéből. Igen, Sadie nemrég lett anyuka, így tejet ad. És az őzike is kap belőle. "Még mindig megvoltak az anyai ösztönei, és még mindig volt teje. Így az őzike tejet kapott tőle" - mondta a büszke tulajdonos a héten a Newsweeknek adott interjújában. MIvel tudja, nem akármilyen dolgot rögzített a kamerájával, sejtette, hogy ilyen fogadtatása lesz. 

@kentuckyhighlandcows Sadie is the best girl and this entire ordeal was so special. #caughtoncamera #nature #goldenretriever #foryou ♬ original sound - Kentucky highland cows

A kommentek közt is jól látszik, sokan kételkednek abban, hogy mindez igaz lehet. Hogy valóban megtörtént-e. Pumpellyék végül több szakembert is megkérdeztek, mitévők legyenek. Ők azt tanácsolták, válasszák szét a kutyát és a gidát, és reménykedjenek, az anyja eljön majd érte. "Figyeltünk és vártunk, és végül az anyuka visszajött érte" - mondta a nő.

Címlapfotó: TikTok/kentuckyhighlandcows

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra