Rák újhold: 4 csillagjegy sorsa változik meg szombaton

2024. július 6-án újhold lesz a Rák jegyében - ez az égi jelenség olyan energiákat hoz magával, amelyek sok változást tartogatnak. Négy csillagjegynek sorsfordító lesz.

Havonta egyszer tűnik el a Hold a látómezőnkből, mivel nem világítja meg a Nap. Ezt az égi jelenséget újholdnak nevezzük, és a telihold ellentéte. Miután a Hold teljes sötétségbe borul, körülbelül 35 óra telik el, mire keskeny félholdként újra megjelenik az égbolton. Így kezdődik meg a növekvő holdfázisa.  Az újholdat most július 6-án nem sokkal éjfél után köszönhetjük, asztrológiai szempontból ez az időszak mindig nagy változásokkal és felfordulással jár.

Rák újhold

A júliusi újhold a Rák csillagjegyben egy dolgot biztosan hoz magával: érzelmeket. A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy , az érzelmei mindig nagyon intenzívek és nagyon sokat gondolkodik - gyakorlatilag mindenről. Most az újhold idején ezért mélyen gyökerező, korábban elfojtott érzések kerülhetnek a felszínre, és megkövetelik majd, hogy foglalkozzunk velük. Minden csillagjegynek érdemes kihasználni az újhold kozmikus energiáit. Néhány csillagjegy számára azonban különösen sorsdöntő lesz ez az időszak.

Négy csillagjegyre most mélyreható változások várnak - részletek a galériában!

Galéria: ez vár Rád, ha ez a a csillagjegyed!
  • újhold, sors, csillagjegy, horoszkóp,
  • újhold, sors, csillagjegy, horoszkóp,
  • újhold, sors, csillagjegy, horoszkóp,
  • újhold, sors, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra