Emlékszel még Huncutkára? 43 évesen, háromgyerekes anyukaként nem ismernéd fel - Fotók

Krisztusi kort töltött be idén a legendás film, a cuki kis főszereplője pedig néhány napja épp egy tízessel fejelte ezt meg. Háromgyermekes anyukaként ma már más miatt híres.

Hogyn is felejthetnénk el ezt a történetet: Huncutka és az apja hajléktalankét tengeti az életét, a megéhetésükért pedig bűnözniük kell. Igen ám, de a James Belushi által alakított Billnek hatalmas ötlete támad, hogyan biztosíthatná lánya számára a nyugodt és kiszámítható jövőt. Van még bárki, aki sosem látta ezt a filmet? Nos, ha igen, az kedvükért nem lőjjük le a poént, azt azonban igen, mi történt azóta a fekete, göndőr cuki kislánnyal?

Film? Nem, zene!

Nem fér hozzá kétség, a Curly Sue, azaz Huncutka szerepét megkapó Alisan Porter gyerekként lett világsztár a 90-es évek elején, és sorra kapta a szerepeket ezt követően is. Azonban egyre több lett köztük a musical, hiszen kiderült, a fiatal lánynak gyönyörű hangja van. Így a 2000-es években már inkább énekesnőként kezdte építeni a karrierjét. 2016-ban benevezett a The Voice nevű tehetségkutatóba, Christina Aguilera csapatának lett a tagja, s végül megnyerte az egészet.

Néhány napja 43 éves lett, 3 gyermeke van, fekete, göndör haja meg már rég nincs!

Galéria: 43 éves lett, így ház ki ma Huncutka!
  • huncutka, alisan porter, színésznő, születésnap,
  • huncutka, alisan porter, színésznő, születésnap,
  • huncutka, alisan porter, színésznő, születésnap,
  • huncutka, alisan porter, színésznő, születésnap,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra