Ez a valós ok: ezért sírt Ronaldo a kihagyott 11-es után - Videó

Emlékezetes meccsen harcolta ki a továbbjutást az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjén Portugálisa Szlovénia ellen. Annak ellenére is, hogy Cristiano Ronaldo korábban eldönthette volna a találkozót, de kihagyta a büntetőt. Most az is kiderült, miért sírta el magát a pályán.

Futballrajongók milliói nézték döbbenten a képernyő előtt ülve, ahogy a portugál világsztár hirtelen elsírja magát a kihagyott büntetője után. Ezek a képsorok sokáig élnek majd az emlékezetünkben. A kamerák azt is rögzítették, ahogy a hosszabbítás szünetében a csapattársainak kellett vigasztalniuk őt, és mindenki azt hitte, a kihagyott büntető az oka az összeomlásnak. Ám testvérei, Elma és Katia Aveiro szerint az igazi ok mélyebben rejlik. Erről az Instagramon posztoltak.

A tetsvérek azt állítják, hogy Ronaldo a stadion kivetítőjén látta meg az édesanyját, Maria Dolores dos Santos Aveiro-t, és úgy érezte, nagyon feldúlt, hogy a fia hibázott. Ez a pillanat rendítette meg a játékost és az eszébe juttatta azokat az időket, amikor egy pékség előtt várakoztak a tetsvéreivel és az anyjával, hátha kapnak valamit enni. 

Fotó: Instagram/katiaaveriooficial

Portugália végül a hosszabbítás után büntetőpárbajban nyerte meg a csatát és jutott a negyeddöntőbe.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Érdekes