Utoléri a múltja júliusban ezt a 3 csillagjegyet

A július általában egy olyan hónap, amikor néhány dolog a tudatalattiból a tudaunkba kerül át. Most azt is eláruljuk, mely csillagjegyek számára érkezik ez a tapasztalat azzal az élménnyel, hogy a múltjukkal kell szembesülniük.

Kétség nem fér hozzá: a múltra általában kevesebb figyelmet fordítunk, mint a jelenre vagy a jövőre. És ennek jó okai vannak. A múlt problémáit például már nem kell megoldanunk, a szenvedések és fájdalmak, amelyek már magunk mögött hagytunk, elmúltak. Míg a jelenre reagálni tudunk - és kell is -, a jövőt elő kell készíteni és megalapozni, a múlt megváltoztathatatlan. Mindazonáltal mindig releváns marad az életünk szempontjából. 

Sors

Sokan ne gondolunk bele: a szüleink tapasztalatai befolyásolják neveltetésünket, ami viszont meghatározza a legkorábbi élményeinket, és formálják a világról alkotott képünket is. Az átélt csalódások meghatározzák, mennyire vagyunk óvatosak. Krízisekben és nehéz helyzetekben nagyobb valószínűséggel nyúlunk olyan módszerekhez, amelyeket már egyszer vagy többször is használtunk, mint hogy újakat keresnénk. Bár nem irányít minketr, de a múlt hatással van az életünkre. Így néhányuknak most különösen megterhelő hetek jönnek. 

Néhány csillagjegyet pofán vág most a múltja - a galériákból kiderül, kiket és miért.

Galéria: ezekre a csillagjegyekre várnak kemény hetek!
  • múlt, csillagjegy, horoszkóp, július,
  • múlt, csillagjegy, horoszkóp, július,
  • múlt, csillagjegy, horoszkóp, július,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra