Másnaposan ébredt a nő: megdöbbent, ki fekszik mellette az ágyban - Videó

Nem, nem! Ezúttal sem egy ember helyezte magát kényelembe mellette, hanem ismét egy négylábú.

A nő reggell 9 óra körül ébredt fel, és egy macskát fedezett fel a szúnyoghálója túloldalán. Bár totál másnapos volt, mégis felkapta a mobiltelefonját, hogy megmutathassa az élményét a világnak. És a másnapos fejét sem szégyellte ebben a helyzetben. "Nem tudom, miért történik ez folyton velem. Esküszöm, nem akarom, hogy az egész személyiségemet furcsa állatokkal az ágyamban ébredjek" - írta kissé zavartan a klip mellé, ami hamarosan vírusként terjedt a TikTok-on. 

@harriet_coombs I dont know how this keeps happening to me. I swear im not trying to make waking up with strange animals in my bed my entire personality. It wasnt there when i got into bed. #colombia #theforthostel #buritaca #colombiahostels ♬ original sound - Harriet • Travel & Advice ✈️

A különös videón egyébként látszik, hogy a brit nő nyitva hagyta hálószobája ablakát. Így nem volt nehéz dolga a cicának, amikor alvóhelyet keresett. Egyébként róla kiderült, a hotel macskája és Mamacita a neve. Amikor a nő meg akarta simogatni, elszaladt.

Címlapfotó: TikTok/Screenshot/harriet_coombs

Forrás: Newsweek

24 óra