Szörnyű liftbaleset: ez a 25 éves lány zuhant a mélybe - Fotók

Hétfőn reggel történt a tragédia: a liftajtó kinyílt, a fiatal nő belépett és a mélybe zuhant.

Drámai liftbaleset Olaszországban! Az olasz média beszámolói szerint egy lift három emelettel lejjebb állt meg, mint ahová a Clelia Ditano nevű 25 éves lány hívta. Ennek ellenére az ajtók kinyíltak, a lány pedig nem vette észre, hogy nincs ott a felvonó és megtette a végzetes lépést. A nő a kabin tetejére zuhant, és a becsapódás következtében meghalt.

Az apja hívta őt a telefonján, és meghallotta a készülék csörgését a liftaknában. Azonnal riasztotta a mentőszolgálatokat. "Azonnal rájöttem, hogy valami történt" - mondta az apa a Corriere della Sera szerint az újságíróknak. Clelia holttestét csak órákkal később találták meg.

Az olasz hatóságok most azt vizsgálják, hogyan történhetett a baleset. "Feltételezzük, hogy a zárrendszer hibásan működött, mivel az ajtónak csak akkor kellene kinyílnia, ha a kabin a szinten van" - mondta egy nyomozó a helyi médiának. "Sok álma volt, többek között a jogosítvány megszerzése és a függetlenség. És persze, hogy megnősüljön. Most ezek az álmok szertefoszlottak" - mondta az apa.

Clelia állítólag egy panzióban dolgozott, és a szobák takarításáért volt felelős. Szeretett táncolni. "Így akarok emlékezni rád, táncolva a hangszórók alatt a kedvenc zenénkre. Rengeteget átéltünk, mindenben nagyszerű cinkos voltál" - emlékezett vissza a balesetet szenvedett lány Instagram-fiókján egy barátja.

Címlapfotó: Instagram/clelila_ditano

24 óra