Személyre szabott tortát rendelt az anya: amikor meglátta az eredményt, nem hitt a szemének - Videó

Valójában mindent pontosan úgy készítettek el, ahogyan ő szerette volna. Ennek ellenére nem hitt a szemének, amikor meglátta a személyre szabott tortáját.

Az angliai Casie Stokes lánya, Nova első születésnapjára szánta ajándékba. Sajnos, vagy nem: a cukrászda szó szerint vette az anyuka kérését, ami a feliratozást illeti. Stokes a következő feliratot szerette volna: "Sweet one!" Az 1-es számot kellett volna ráírni, mellé pedig egy szívet. Ezért az anyukája a következő utasítást írta: "(egy szív az 1 mellé)". De a cukrász szó szerint oldotta meg a feladatot, így a tortán ez állt:

"Édesem! 1 (egy szív az 1 mellé)".

TikTok/Screenshot/casiestokesx

A tortát az anyuka barátja hozta el. "Csak egy pillantást vetett rá, és azt mondta, hogy minden rendben van. Először nem tudta, hogy mit fogok ráírni. Aztán amikor hazahozta, végül kinyitottam, és szóhoz sem jutottam attól, amit láttam" - mondta Stokes a Newsweeknek. Aztán az eszébe jutott, forgat belőle egy TikTok videót. Milliós siker az oldalán. Sőt, a felvételt a cég is látta, aki a tortát készítette - elnézést kértek és felajánlottak egy ingyen tortát. Így a bulin két torta volt, a régi és az új.

A kislány úgyse tud még olvasni.

Címlapfotó: TikTok/casiestokesx

24 óra