Meghalt egy bátor tinédzser: meg akarta védeni a barátnőjét - Fotó

Megdőbbentő tragédia: szerelme segítségére sietett a fiatal srác, az életével fizetett érte.

Felfoghatatlan veszteség egy család számára, ugyanakkor figyelemre érdemes történet, hová is tart ez a világ. Április 7-én a 14 éves Bobby Maher egy bevásárlóközpontba sietett, hogy segítsen a barátnőjének, aki azért hívta őt, mert állítólag két fiú üldözte őt és egy barátját. A két támadó, a 15 éves Dominique Antonio Richard Harris és a 15 éves Jarreth Plunkett azért szállt szembe Bobbyval, mert dühösek voltak rá egy, az ünnepek alatt egy parkban történt incidens miatt. Az egyikük, Harris állítása szerint a tinédzser azt kérdezte tőlük, hogy "csodabogarak"-e, amikor meglátta őket együtt kijönni egy vécéből - írja a New York Post.

A bevásárlóközpont biztonsági kameráinak felvételein látszik, ahogy Bobby megpróbálja kikísérni a barátnőjét és annak barátját a bevásárlóközpontból, mielőtt szembekerültek a két sráccal. A fiúk a földre lökték, miközben Harris lefogta, Plunkett pedig kétszer megszúrta Bobbyt.

Életfogytiglani börtönbüntetés várhat rájuk

Dominique Antonio Richard Harrist és Jarreth Plunkettet azzal is vádolják, hogy a verekedés előtt késeket loptak egy üzletből. Harrist előre kitervelt gyilkossággal, súlyos testi sértéssel, testi sértéssel és lopással vádolják. Életfogytiglani börtönbüntetés vár rá, mivel a bíróság felnőttnek tekinti.

Plunkett beszámíthatatlanság miatt ártatlannak vallotta magát négy vádpontban, köztük az előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságban. A bíró ezután pszichiátriai vizsgálatot rendelt el.

Címlapfotó: Facebook/RobertMaher

24 óra