Megpróbálta a kiskutya lenyűgözni a macskát: Tik-Tok sztár lett - Videó

Egy kis Jack Russell terrier mindent megpróbált, hogy lenyűgözze a macska barátját. A róla készült felvétel világíhrűvé tette.

A klip a megjelenése óta már százezres egtekintést tudhat maga mögött és több tízezer like is van alatta. A TikTok.on közzétett videón egy kiskutya látható, amint egy macska előtt hempereg és különböző mozdulatokat végez. Egyértelműen úgy túnik, mintha az apró Jack Russell terrier megpróbálná lenyűgözni a cicát az akrobatikus mozdulataival - de úgy tűnik, nem igazán sikerül. Pedig a mscaka lelkesen figyeli, de hidegen hagyja a parádé. Pedig mindkét állatnak ugyanaz a gazdája, és ugyanabban a háztartásban élnek.

@sillyannx he's 1 in 4 days!! #dog #jackrussell #dogvideos #cutedogs #cat #animals ♬ L'amore dice ciao (From "La matriarca - The Libertine") - Main Titles - Armando Trovajoli

"A kiskutya nagyon tehetséges. Egyből lenyűgözött" - kommentálta a videót az egyik felhasználó, míg egy másik: "Hahaha, mint egy kisgyerek, aki anyát hívja, hogy csinálja meg a mutatványait".

Címlapfotó: TikTok/sillyannx

24 óra