3 filléres trükk, amivel a feng shui szerint bevonzhatod a gazdagságot

Helyezd el a Pénzszökőkutat a Gazdagság Területén

A víz az élet és a bőség szimbóluma a Feng Shuiban. Egy kis szökőkút elhelyezése a lakásod délkeleti részén, ami a gazdagság és bőség területe, serkentheti a pénzáramlást. Fontos, hogy a szökőkútban mindig tiszta, mozgó víz legyen, mivel a stagnáló víz akadályozhatja a pénzáramlást. Győződj meg róla, hogy a szökőkút be van kapcsolva és működik, mivel a folyó víz energiája vonzza a gazdagságot.

Használj Pi Yao Szobrot

A Pi Yao (más néven Pixiu) egy mitikus kínai lény, amelyet a gazdagság és védelem szimbólumaként tisztelnek. Azt mondják, hogy ez a lény képes a pénz beáramlását biztosítani és megakadályozni annak kifolyását. Helyezz egy Pi Yao szobrot az otthonod bejáratához közel vagy az irodádban, arccal kifelé nézve. Ez a szobor nemcsak a gazdagságot vonzza, hanem megvédi a házat a negatív energiáktól is.

Aktiváld a Bőség Sarokpontot

A lakásod vagy irodád délkeleti sarka a bőség és jólét területe a Feng Shui Bagua térképe szerint. Ezt a területet különféle bőségszimbólumokkal lehet aktiválni, például egy bőségnövénnyel, mint a pénzfa (Crassula ovata) vagy a jade növény. Ezek a növények zöld, kerek leveleikkel a pénzt és jólétet szimbolizálják. Ezenkívül helyezhetsz ide aranyszínű tárgyakat, kristályokat vagy akár egy kis bőségszimbólumot, mint például egy aranyérmékből készült malacpersely.

Leadfotó: 123RF

VIA

Érdekes