El akarta venni a szerelmét a srác: de nem jutottak el idáig - Fotók

A 31 éves srác hobbika lett a veszte.

Múlt hét kedden az új-zélandi születésű, jelenleg Ausztráliában tartózkodó Johnny Konings az egyik kedvenc helyére, a Duranbah Beachre ment szörfözni. Az a nap azonban gyökeresen megváltoztatta az életét. A 31 éves férfi már az első hullámon teljes erőből nekicsapódott egy homokpadnak, eltörte a hátát, több bordáját és a gerincvelője is megsérült. Miközben az egyik tüdeje is összeomlott.

Szörfösök és vízimentők egy csoportja segített Johnnynak, és biztonságban partra vitték. Mentőhelikopterrel pedig azonnal kórházba szállították. A férfit azóta megműtötték, a szörfös azonban deréktól lefelé lebénult, és nem érzi a lábát. "A legrosszabb esetben talán soha többé nem lesz képes járni" - mondta menyasszonya, Charlotte Gordon a Nine Newsnak. Különösen tragikus: a pár, a héten házasodott volna össze Új-Zélandon. Ehelyett Charlotte-nak a kórházban kell párja mellett állnia. De igyekszik erős maradni: "A sikerekre koncentrálunk, és minden nap dolgozunk rajtuk".

Fotó: GoFundMe

Johnny az ausztrál hírszolgálatnak elmondta, mennyire nehéz pozitívnak maradni: "Ez egy rossz rémálom". A barátaik mindenesetre adománygűjtést indítottak a srác számára, ahol eddig 30 ezer ausztrál dollár, azaz 7 és fél millió forint gyűlt össze.

Címlapfotó: Instagram/johnnyykonings

24 óra