Amikor meglátta a férfi, mi van a cápa szájában, azonnal a vízbe vetette magát az állathoz - Videó

Tristan minden további nélkül beugrott a vízbe, és vad harcba kezdett a cápával, hogy kiszabadítsa őt. 

A mostanra vírusként terjedő videón látható, ahogy az ausztrál szó szerint birkózik a három méteres állattal. A bronzcápának ugynais fogalma sem lehetett, hogy csak ki akarják szabadítani őt. Ezért minden erejével ellenállt az apa szorításának. Tristan azonban kitartott, és végül sikerült eltávolítania a fémet az állat szájából. És ez még nem minden: mivel a "harcuk" térdig érő vízben zajlott, az állat valószínűleg nem jutott volna vissza a nyílt tengerbe magától.

Ezért az ausztrál a cápát a farokúszóját erősen megragadva vezette vissza a mélyebb vízbe.

@the.tiser A Kangaroo Island father of two has left onlookers stunned, earning himself the title of ‘shark wrangler’ after wrestling with a monster bronze whaler and taking it for a ride. Tristan Turner was fishing with his sons off American River Jetty on Kangaroo Island over Easter this year, when the boys accidentally reeled in a mega 3m bronze whaler. #shark #bronzewhaler #sharkwrangler #Kangaroo Island #sharksighting #sharktok #southaustralia #adelaide #dadsoftiktok ♬ original sound - The Advertiser

A videó utolsó jelenete legendás: Tristan, aki a cápa hátúszójába kapaszkodott, lemerült az állattal, és néhány másodpercig együtt úszott vele a tengerben, mielőtt elengedte volna. Az ausztrál férfi a 7Newsnak elmondta, hogy mindig is szeretett volna együtt úszni egy cápával a tengerben. Ezért aznap szó szerint megragadta a lehetőséget, és elvitte egy körre a bronzcápát.

"Akik ismernek, tudják, hogy imádom a vizet és az ottani vad dolgokat" - mondta Tristan szórakozottan. A két fiú édesapját "Aquaman"-ként és "legendaként" ünneplik az interneten.

Címlapfotó: TikTok/the.tiser

24 óra