Hullámvasúton ment egy kört ez a férfi: örökre tönkrement így az élete - Videó

Menetközben a férfi súlyos sérüléseket szenvedett a gerincén. Azóta mind a négy végtagja teljesen lebénult.

"Lélegeztetőgépre, és éjjel-nappali ápolásra szorul. Az életünk teljesen megváltozott, de nagyon hálásak vagyunk, hogy Kul még mindig velünk van" - áll a GoFundMe adománygyűjtő oldalon, amelyet nem sokkal az eset után hoztak létre a férfi számára. Csütörtökön a férfi neváben per is indult a tengerparti vidámpark ellen gondatlan veszélyeztetés miatt. A pár kártérítést követel, hogy mennyit, egyelőre nem közölték.

Ezzel a hullámvasúttal utazott a férfi:

@coaster_wizard Summer Breeze #ptc #rollercoaster #swampfox #familykingdom #summer #breeze #fypage #southcarolina #mrytlebeach ♬ original sound - Coaster Wizard

Morgan Martin ügyvéd, aki a házaspárt képviseli a bíróságon, a következőket mondta a The Sun Newsnak: "Ez egy nagyon szomorú nap ennek a fiatalembernek, aki egyszerűen szörnyű állapotban van". Hogy a párnak van-e esélye a park ellen, azt nem lehet megjósolni se. Az üzemeltetők a Daily Mail megkeresésére nem kívánták kommentálni az ügyet.

Tény, hogy nem ez az első eset, hogy a vidámparkot beperelik a vitatott hullámvasútja miatt. A WBTW News szerint 2019-ben egy hátfájásban szenvedő nő panaszkodott. A hullámvasút "veszélyes" és "durva" volt, és súlyosbította a fájdalmát. A "Family Kingdom" honlapján az áll, hogy a "Swamp Fox" hullámvasút "gyors tempójú adrenalinlöketet nyújt az utasoknak, kilátással az Atlanti-óceánra". 

Címlapfotó: GoFundMe

24 óra