Örökbe fogadta a család a kutyusuk anyukáját: ami ezután történt, megdobogtatja a szíveket

A felvételen jól látszik, a kis Kap és egy másik godlen retriever feszülten áll a szobában és nézi az ajtót. Atán belép rajta Zoey és szinte azonnal megismerik egymást a kisfiával. Mindketten tekeregnek örömükben.

Majd egy vágás után azt is láthatjuk, hogy a két kutya egy ágyban fekve, gyakorlatilag egymást szerelmesen csodálva pihen. Összebújnak és puszikat osztanak egymásnak. Nem tévedés: már az első pillanatban felismerték egymást, közöttükmindig is különleges lesz a kötelék. Ráadásul lassan olyan, mintha ikrek lennének. A videót közel 15 millióan látták.

@kapandchief Makes me just want to cry 🥺😭 #LinkBudsNeverOff #OREOBdayStack #goldenretriever #dogsofttiktok #puppylove #adoption #puppy ♬ original sound - Chibi Chan 🍂

"Valószínűleg annyi babát vettek el tőle élete során. olyan aranyos" - írta egy kommentelő, míg egy másiknak hasonló elképzelése volt az anyakutya érzéseit illetően. "Végre megtarthatott egyet.... Valószínűleg teljesnek érezte magát abban a pillanatban" - tette hozzá. A család azóta két gyerekkel is bővült, a két kutya pedig elválaszthatatlan:

Címlapfotó: TikTok/kenziekeller32

24 óra