Szemétdombon él a Két pasi meg egy kicsi Jake-je - Friss képei sokkolóak - Fotók

Tizenkét éve végezte ki magát egy interjúval, de a sorozat azóta is nagy siker, így milliárdos. Igaz, 30 éves korára már senki nem ismeri fel. Az otthona meg egy szeméttelep.

Hatévesen már kamerák előtt állt, mire pedig megkapta a szerepet, ami híressé tette, már tucatnyi alkotás volt a háta mögött. Az Őserdő hőse 2. részében alakíthatta a kis George-ot, a vígjátékot pedig máig rendszeresen ismétlik, annyira imádják a gyerekek. Ugyanebben az évben, 2003-ban indult el a Két pasi meg egy kicsi című szituáiós komédia, Angus T. Jones pedig megkapta Jake szerepét is. 19 éves koráig pedig fürdött a népszerűségben és a pénzben, majd irdatlan nagy hülyeséget csinált.

Botrányos interjú

Hogy mirt érezte jó ötletnek, azt nehéz lenne megmagyarázni, de 2012-ben egy interjúban határozottan leszögezte, a Két pasi meg egy kicsi egy szenny. És, ha ez nem lenne elég, arra kérte az embereket, ne nézzék. Pedig akkoriban közel 100 millió forintnyi dollárt keresett vele - ráadásul hetente. Miután az interjú letarolta a világot, gyorsan bocsánaot kért, de hiába. A forgatókönyvírók Japánba küldték katonai szolgálatra. Ott is ragadt. Azóta meg: semmi. Angus T. Jones pár kisebb szerepnek örülhetett csak a botrány óta, a leginkább a róla készült képekkel kerül címlapokra.

30 éves lett, a rajongói is megdöbbennek, hogy néz ma ki! Otthona egy szemétdomb. Részletek a galériánkban!

Galéria: így néz ki ma az egykori Jake - pedig milliárdos
  • két pasi, Angus t Jones, sorozat, film,
  • két pasi, Angus t Jones, sorozat, film,
  • két pasi, Angus t Jones, sorozat, film,
  • két pasi, Angus t Jones, sorozat, film,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra