Dögös bombázó lett 22 éves korára a Született feleségek Juanitája - Fotók

15 éve már, hogy először kamerák elé állhatott, a Született feleségek pedig világhírűvé is tette a kis Juanita-t. Idén már 23 éves lesz, rá se ismernél.

Világhírű lett a Született feleségek Junaitája, épp úgy, mint a féltetsvére. Bizony, azt csak kevesen tudják, hogy a sorozatban Eva Longoria kislányát alakító gyereksztár és Demi Lovato ilyen közeli rokonok. És ami biztos, Madison de la Garza korábban lett szerte a világban ismert, mint az énekesnő. Ugyanakkor Demi gyakran vitte magával a kislányt, ha meghívták valahová, így a vörös szpnyegen már fiatal rutint szerzett. Eleinte visszatérő szereplő volt a Lila akác közben, aztán mellék-, majd egy évadon át főszereplő.

Dögös bombázó

Ezt követően azonban már csak néhány szerepet kapott és Demi Lovato dokumentum jellegű alkotásaiban szerepelhetett még. A rajongók azonban látszólag nem felejtették őt el, a közösségi oldalán százezrek követik. Egy időben hihetetlen fogyásával robbant be a bulvárlapok címapjára, egy ideje azonban úgy tűnik, már inkább fogadja el magát olyannak, amilyen. S hogy milyen? Nos, hihetetlenül dögös! És bátran vállalja minden egyes porcikáját.

Sőt, akár smink nélkül is posztol - részletek a galériánkban!

Galéria: dögös bombázó lett Juanitából - te felismernéd még?
  • Juanita, Született feleségek, sorozat,
  • Juanita, Született feleségek, sorozat,
  • Juanita, Született feleségek, sorozat,
  • Juanita, Született feleségek, sorozat,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra