Olyan kiskutyát vett a nő, aminek egy farkasra kellett volna hasonlítania: így néz ki ma - Videó

Alig öt éves, de nem hogy egy órisáfarkasra nem hasonlít, de inkább úgy néz ki Lupin, mint egy kócos, öreg, bölcs fickó.

A történtek ellenére a család nagyon boldog a méretes ebbel. Ma már az is tisztázott, hogy Lupin egy német juhászkutya, egy alaszkai malamut és körülbelül 13 százalékban egy ír farkaskutya keveréke - magyarázta a nő a héten a Newsweeknek adott interjújában. Alyssa szerint a kuytusuk DNS-ében még megtalálhatóak kisebb részben más nagy kutyafajták, például a masztiff, az anatóliai pásztorkutya és a pireneusi hegyi kutya. Ez megmagyarázza azt is, hogy a nagydarab Lupinnak nemcsak lenyűgöző szakálla van, hanem körülbelül 68 kilogrammot nyom a mérlegen.

@lupin.the.direwolf Amanda smells like patchouli and “Knows Things” 🫣 #funnypets #funnydog #dogsofttiktok #amanda #fypp ♬ Originalton - LLKV LLPS LLLL 🕊️

"Vicces látni, ahogy az emberek mosolyognak, amikor találkoznak vele. Izgatott és a lábukhoz dörgöli az arcát, mint egy óriásmacska" - folytatta a 37 éves nő a lapnak. "A leggyakoribb megjegyzés, hogy úgy néz ki, mint egy vérfarkas, ami igaz" - tette hozzá. 

Lupin azonban nemcsak az utcán, hanem a TikTok-on is nagy port kavart. Az előtte-utána videója százezreket nyűgöz le.

Címlapfotó: TikTok/lupin.the.direwolf

24 óra