Ez a három csillagjegy képtelen túllépni az exén - Hihetetlen, mire képesek

Akad néhány olyan csillagjegy, aki nagyon sokáig gyászolja a zátonyra futott kapcsolatát. Egyszerűen képtelenek elengedni az ex barátjukat vagy ex barátnőjüket.

Egy szerelmi szakítás minden érintett számára óriási teher - függetlenül attól, hogy te szakítottál, vagy téged hagytak el. Mindenki másképp kezeli a fájdalmat, például a férfiak is gyakran másképp szenvednek, mint a nők. Három csillagjegyre pedig különösen jellemző, hogy olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyek megnehezítik az ex elengedését.

Miért nehéz egy szakítás?

A szívügyek mindig fájdalmasak tudnak lenni, függetlenül attól, hogy visszautasított a szerelmed, vagy épp a boldognak hitt kapcsolatod ment tönkre. Egy hosszútávú kapcsolat vége rendkívül megterhelő lehet. Az érzelmi káoszt gyakran düh, kétségbeesés vagy reménytelenség kíséri - hiszen gondtalan időket éltetek át együtt, és sok problémán túljutottatok. Egy ilyen drasztikus élményt minden ember másképp dolgoz fel. Míg egyesek gyorsan túllépnek rajta és hamar felszabadultnak érzik magukat, addig mások sokáig küzdenek vele. Számukra az ég szürkévé válik, és az egész életük értelmetlennek tűnik. Sokszor magukba is fordulnak és depresszióba esnek.

Három csillagjegy hosszú hónapokig, évekig is képes siratni az exét, sőt, még akkor is mentené az egészet, amikor nyilvánvalóan menthetetlen....

Galéria: bezárkózás, depresszió és összeomlás - ez a 3 csillagjegy képtelen elengedni az exét
  • szerelem, ex, csillagjegy, horoszkóp,
  • szerelem, ex, csillagjegy, horoszkóp,
  • szerelem, ex, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra