20 év korkülönbség van köztük: válaszolt a pár a gyakran feltett párkapcsolati kérdésre - Videó

A férfi az 50-es évei közepén jár, a nő a 30-as éveiben, így húsz év van köztük. A TikTok-on a pár rendszeresen beszélget a lakókocsiban töltött kalandjairól és persze a szerelmükről.

Kris és Hillary, akik a TikTok-on „fuelyourwander” néven építik a közösségüket, általában minden nap kapnak kérdéseket a különleges kapcsolatukkal kapcsolatban. A leggyakrabban arra kíváncsiak az emberek, hogy szeretnének-e közös gyerekeket. Kris nekik elmagyarázta, hogy már van két fia, akik a 20-as éveik közepén járnak, egy korábbi kapcsolatából. „Mindkettőjüket nagyon szeretem, de magam is öregszem, így nem akarok gyereket” - mondta az amerikai. Hillary pedig hozzátette: soha nem akart gyereket: „Régebben sokszor feltették nekem ezt a kérdést. Az emberek azt kérdezték: "Nem akarsz gyereket? Én pedig azt mondtam, hogy nem. Soha nem akartam saját gyermeket. Sosem volt bennem az az anyagén. Én ízig-vérig szőrmókanyuka vagyok" - mondta - jelentsen ez bármit.

@fuelyourwander Replying to @Matyas This could be a deal breaker in an age gap relationship #agegapcouple #agegap #agegaplove #travelcouple #rvliving #fulltimerv #childfree ♬ Little Things - Tiqta

Ugyanakkor mindketten érzik, a gyermekvállalás témája sok párkapcsolatban élő nőt foglalkoztat: „Minden nőnek, akinek hasonló kérdést tesznek fel: semmi baj nincs azzal, ha nem akarnak gyereket. Ez teljesen rendben van!"

Bár Kris gyermekei hasonlóan fiatalok, mint Hillary, nagyon jól kijön velük. Ez az oka annak is, hogy Krisszel való kapcsolata harmnikus. Hillarynak azonban van még egy tippje a hasonló korkülönbséggel rendelkező pároknak: „Mindenképpen győződjetek meg róla, hogy egy hullámhosszon vagytok”.

Címlapfotó: TikTokfuelyourwander

24 óra