Meglátta a kutyát és a kiskutyát a nő a kertjében: amit végig kellett néznie sokkolta - Videó

Nos, aznap a család tősgyökeres tagja, Millie, a rangidős kutya egy méretes gödröt ásott épp, aztán a gazdája szeme láttára lökte bele a kölyköt.

Úgy tűnt, mintha idősebb négylábú élve akarta volna eltemetni a kis jövevényt. „Millie-t kölyökkutyaként vettük, amikor a lányunk kétéves volt, hogy legyen egy kutyája, akivel együtt nőhet fel” - magyarázta az amerikai a Newsweek című lapnak. Bellát két évvel később, 2022-ben fogadták örökbe, mert Gemma úgy érezte, hogy Millie magányos. „Így hát vettünk a kutyánknak egy kutyát”. 

@teacher_mum_life 🎥🍿🐶The #stepbrothersmovie version 🎥🍿🐶 ya’ll asked for this with the fight scene sound, enjoy ! 💫😊 “You were dead, I saw you die!” “I was faking. I used ninja focus to slow my heart rate down.” “What are you doing?” “I’m burying you !” “You’re alive!” “Shh you’re waking the neighbors!” “Just let the dirt shower over you.” #dogmumlife #dogsoftiktok #dogmom #siblingsbelike #nothingtoseehere @teacher_mum @teacher_mum ♬ original sound - Picture Pulse

Eleinte úgy tűnt, Millie örül új lakótársának, de hamarosan fordult a kocka. „Bellát hamarosan túl soknak találta” - emlékezett vissza a nő. Az egész pedig ebben a kerti jelenetben csúcsosodott ki, alig három héttel a kölyökkutya érkezése után „Amikor felnéztem, láttam, hogy Millie egy újabb gödör ásásán dolgozik a gyepben. Aztán láttam, hogy Bella feje felbukkan ebből a hatalmas lyukból, Millie pedig őrült módon ásott tovább” - így a gazdi.

Az, hogy a kutya valóban bosszút akart állni és elásni a kiskutyát, természetesen csak feltételezés a gazdi részéről. Millie-nek azonban „határozottan elege lett” a kicsiből. ma meg már elválaszthatatlanok.

Címlapfotó: TikTok/teacher_mum_life

24 óra