Egy szaporítótól mentették meg a kutyát: ennyit változott, amióta megtapasztalta a szeretetet - Videó

A korábbi életét a szenvedés jellemezte, Daisy Bean feladata az volt, hogy minél több kiskutyát hozzon a világra. A goldendoodle sorsa senkit nem érdekelt, aztán az élete boldog fordulatot vett.

Daisy Beant alaposan megviselték a kutyafarmon töltött évek. A kutyusról az új gazdája, Amora osztott meg egy videót a TikTok csatornáján. A felvételén látható, milyen drámai átalakuláson ment keresztül az állat az ő szeretetének és gondoskodásának köszönhetően. Amikor a goldendoodle-t Amira örökbe fogadta, borzalmas állapotban volt. Ali volt szőre, csont és bőr volt. Szomorúan feküdt, ha felállt, szinte majd összeesett. 

Fotó: TikTok/amira.nathaly

„Csak állva tudott aludni” - emlékszik vissza Amira, aki hozzátette: azt sem tudta az kutyus, mi az a fű. „Nem érezte magát biztonságban, és nem tudta, hogyan kell kutyának lenni” - folytatja Daisy új gazdája. Nem csoda! Hiszen a két és fél éves kutyának soha nem engedték, hogy úgy éljen, ahogyan egy kutyának élnie kellene. Ehelyett egyszerűen egy "szülőgép" volt, amit a lehető legnagyobb „hozamra” hajtottak.

Az új gazdi azonban csodát tett - a változást bemutató videója letarolja a netet!

Lapozz a folytatásért!

24 óra