Pénzt, vagy életet? A fiatal lány olyan döntést hozott, ami mindent megváltoztatott - Videó

„Régebben olyan nagy nyomást helyeztem magamra” - mondta. Ahelyett, hogy fiatalon izgalmas életet élt volna, a munkahelyén stresszes volt, és „minden percben azon gondolkodott, hogyan tudnék még több pénzt keresni. De soha nem tudtam kikapcsolni, mindig rohanásban voltam”.

Egészen addig, amíg a magánélete el nem tűnt. A Los Angelesben töltött nyaralás során aztán valami végleg megváltoztatta a gondolkodását. „Volt időm gondolkodni, és rájöttem, hogy szabadságra és állandó jövedelemre vágyom" - mondta ezzel kapcsolatban. Így miután visszatért, azonnal felmondott, és azóta „karrierorientált lányból életorientált lánnyá" vált.

@elliekate___ A little reminder and life motto for you 🫶🏻✨ #manifestation #lifeadvice #askandyoushallrecieve ♬ original sound - Ellie Kate

Az, hogy baristaként dolgozik és fix fizetést kap, megkönnyebbülést jelent számára. Kevesebbet keres, és kisebb az esélye arra, hogy váratlanul jelentősebb összeghez jut, de kiszámítható az élete, és nem gondol állandóan a bankszámlájára.

Címlapfotó: TikTok/elliekate___

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra