Egy menhelyi kutyát fogadott örökbe a férfi: az eb másnap csodát tett - Fotó

Másnap a férfi a kertben volt az új háziállatával, hogy jobban megismerje őt. Majd váratlanul elesett és beverte a fejét. Sőt, esés közben a légútjai is elzáródtak.

A kutya váratlanul a férfi segítségére sietett. „Én nem tehettem semmit, de Mogyoró igen. Kkitisztította a légutamat” - emlékszik vissza Andrew a hihetetlen pillanatra. „Amikor már elég jól lélegeztem, felültetett. Ő és a másik kutyám segítettek leülni egy székre, ahol magamhoz térhettem” - tette hozzá. A férfi azt gyanítja, hogy a két kuty atudatosan dolgozott össze. A másik kutyája, Belle jól ismeri őt, de neki nem lett volna ereje segíteni neki. Mogyoró pedig azonnal segített. Miután a férfi le tudott ülni egy székre, a négylábú még mellette is maradt, és a fejével megtámasztotta a mellkasát, hogy tovább lélegezhessen, és ne essen el.

Fotó: 123rf.com

A férfi le van nyűgözve. „Nem számítottam arra, hogy egy kutya 24 órán belül megérti, mit kell tennie, vagy hogy kezdeményezően megteszi, amit kell” - mondta Andrew a Newsweeknek. Az állatmenhely munkatársait is értesítette a nem mindennapi esetről. A férfi szerint pedig még nagyon sok életmentő kutya várja a gazdáját a menhelyeken. Ő már tudja, megéri hazavinni egyet.

Címlapfotó: Instagram/albuquerqueanimalwelfare

24 óra