Sokkos állapotban a gazdi: drámai fordulat a kutyakozmetikusnál - Videó

A személyzet szerint a cavapoo-t póráz nélkül tették be egy járókába, miután megnyírták. Amikor egy másik gazdi eljött a kutyájáért, Luna kiugrott a kennelből, és az ügyfél lábai között kicsúszott a bejárati ajtón.

A kutyát ezután a fodrászüzlet előtt ütötte el egy kocsi. A személyzet azonnal állatorvoshoz vitte Lunát, de belehalt a sérüléseibe. Chanelle öszeomlott. Elmondása szerint annyira sírt, hogy nem is látott. De még ott volt a nehéz kötelesség: visszamenni a másik kutyájáért, Billyért. "Már csak Luna nyakörve és póráza maradt meg" - mondta Chanelle a YahooNewsnak.

@chanellesara My beautiful cavoodle Luna died by going to the groomers. We are heart broken but I need to tell Lunas story. *I only know what allegedly happened to Luna* #dog #dogs #heartbroken #grief #groomers #doggroomer #doggrooming #death ♬ original sound - chanellesara

A TikTok-on közzétett videóban, amelyben tragikus élményéről mesél, arra kéri a többi kutyakozmetikust, hogy legyenek körültekintőbbek, hogy az állatok végül hazamehessenek a gazdáikhoz. "Úgy érzem, hogy ez mindenképpen elkerülhető lett volna" - mondja szomorúan. "Túlterhelt vagyok, megrémültem és annyira feldúlt, hogy majdnem elhánytam magam".

Chanelle-nek rettenetesen hiányzik a kutyahölgye, és reméli, hogy senki másnak nem kell így átélnie ugyanezt a fájdalmat.

Címlapfotó: TikTok/chanellesara

24 óra