Az út közepén tette ki a sofőr a kutyáját: egy futár megrázó videó készített ezután - Videó

Szívszorító videót készült egy kiskutyáról, ami nagy port kavart a közösségi médiában. A bullterrier keveréket a gazdája egész egyszeráen kitette a kocsiból, majd elhajtott. Ezt követően drámai felvétel készült...

Egy ételfutár kamerája rögzíttete azt a felvételt, ami a kaliforniai Long Beach-en készült, és embertelen jeleneteket rögzített. Véletlenül járt arra és menet közben vette észre, hogy egy előtte haladó Lexusból valaki kitett egy kiskutyát az útra. A futár ekkor indította el a telefonját, hogy rögzítse az eseményeket: jól látható, az autó nagy sebességgel hajt el, a kutya pedig kétségbeesetten utána. A videón látszik, egy-egy piros lámpa alatt az eb utoléri a gazdi autóját és kétségbeesetten próbál meg beugrani. 

„A tulajdonos szó szerint otthagyja őt ... Csak nézd! Istenem” - hallható a videóban, majd: „Szegény kutya. Egyszerűen magára hagyják.”

„Nem tudtam abbahagyni a sírást. Nem tudtam kiverni a fejemből a kutyát” - mondta a 24 éves Destiny Gomez, aki kutyák mentésével fogflalkozik. Ő az interneten látta meg a felvételt, és azonnal megosztotta, hogy egtalálják az ebet. Nem sokkal később csoda történt: befutott az infó a kutya pontos helyéről. Szerencsére hamar odaértek és étellel és be is tudták fogni az ebet. Ezt követően hamar találtak neki nevelőszülőket, azóta meg állandó gazdit keresnek neki.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra