Tamara gyakran csak Mountain Dew-t adott a babájának - szörnyű halált halt a kislány

Bár a fiatal lány állítólag súlyos egészségügyi problémákkal küzdött, szülei nem voltak hajlandóak orvosi segítséget és kiegyensúlyozott étrendet biztosítani számára.

Tamara Banks sokáig csak palackozott Mountain Dew-val - egy rendkívül cukros limonádéval - itatta a gyermekét. Ennek következtében a kislány első fogai gyakorlatilag bomlásnak indultak. A halál okaként a „diabéteszes ketoacidózist” tüntették fel, ami már Karmity agyára is átterjedt. Ez egy olyan súlyos anyagcserezavar, amit a magas vércukorszint, az inzulinhiány, és ezek következtében kialakuló fokozott zsírégetés jellemez. 

13 és fél év börtönt kapott az anya

„Ennek a gyermeknek nem kellett volna meghalnia” - ezekkel a szavakkal zárta a védőbeszédét Clay Tharp, Clermont megye helyettes államügyésze a héten a bíróságon. Miután Karmity szüleit eredetileg gyilkossággal és gyermek veszélyeztetésével vádolták, ők még márciusban bűnösnek vallották magukat gondatlanságból elkövetett emberölésben.

Az apa, Christopher Hoeb perében az ítélethirdetés június 11-én várható. Ő is hasonló büntetésre számíthat, mint a felesége.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra