Agyhalottnak nyilvánították a 3 éves Levit: aztán megtörtént a csoda - Fotók

A játéktraktorával esett egy folyóba, újra kellett éleszteni, majd kómába esett. A hároméves kisfiút agyhalottnak nyilvánították - és mégis felébredt! Vajon véget ér a szülők rettegése?

Kedd óta reménykednek és imádkoznak fiuk életéért Levi szülei, az amerikai rodeósztár, Spencer Wright és felesége, Kallie. A kisfiú aznap zuhant egy folyóba a játéktratorával az amerikai Utah államban található Milford városának közelében. Nem lehet tudni, mennyi időre tűnt el a víz alatt, miután parta húzták, majdnem egy órán át kellett újraéleszteni. A mentők Levit a közeli Salt Lake City kórházába vitték - számolt be a New York Post. Majd jött a sokkoló hír: a hároméves gyereket agyhalottnak nyilvánították az orvosok!

Fotó: Facebook/Kallie Wright

„Nincs visszaút. Nem lehetünk önzők és nem húzhatjuk ezt napokig, nem érdemli meg” - írta kétségbeesett édesanyja szerdán a Facebookon, hozzátéve: hamarosan úgy dönthetnek, hogy a gyermeküket lekapcsolják a gépekről. Ám nem sokkal később csoda történt: Levi orvosa hirtelen aktivitást fedezett fel a fiú agyműködését figyelő monitoron!

Levi felébredt a kómából: mégis túléli a hároméves?

Lapozz a folytatásért!

24 óra