Nem értették a gazdik, miért bámulja a macska folyton a falakat: aztán kiderült az igazság - Videó

A pár egy TikTok videóban is megosztotta Sumo macska rejtélyes történetét.

Nos, a család új otthonában egerek fészkeltek. Hogy ne veszélyeztessék Sumót és a másik macskájukat, olyan csapdákat álltottak fel, amelyek nem veszélyesek a macskákra. Kevesebb mint tíz percbe telt, mire elkapták az első rágcsálót. A cica gazdái ekkor már rég megbánták, hogy nem vették komolyan Sumo jelzéseit.

"Nagy bocsánatkérést kapott - mondta Rachael. "Elővettük a jó nedves eledelt, és a férjem másnap vett neki egy sült csirkét."

@razzle.reads We’ve been making fun of him for weeks because he just stares at his “invisible wall demons” all day but we just discovered we have a mouse problem. Sumo can’t figure out any of the treat puzzles we get but he can at least detect mice I guess 😂 We gave him extra treats tonight to make up for how badly we’ve been roasting him lately #catsoftiktok #catlovers #catsvideo #cats #smartcat ♬ original sound - Rachael | Booktok 📚

Egy dolgot a gazdi mégis tisztázni akart: "Azt hiszem, fontos, hogy mindenki tudja, hogy először nem hittünk Sumónak, mert két macskánk van, és a másik macskánk egyáltalán nem mutatott érdeklődést a falak és a padló iránt!". A Newsweeknek adott interjőból az is kiderült, az egér gondjaik egyelőre nem oldódtak meg, a videójuk azonban hatalmas siker lett.

Címlapfotó: TikTok/razzle.reads

24 óra