A barátnője miatt kel a szabadnapjain 3:30-kor a srác: az oka megható - Videó

Ennek a fiatal srácnak más prioritásai is vannak, mint legalább a szabadnapján kialudni magát. Ehelyett hajnalban kel, és mindezt a szerelme miatt teszi. A történetük százezreket hat meg a TikTok-on.

A queenslandi Jamie még akkor is felkel a szabadnapján hajnali 3:30-kor, ha másnapos. És mindezt a szerelméért, Micáért teszi. Hogy miért? Arról a lány mesélt egy interjúban. „Jamie elkezdett elkísérni az állomásra és felvenni, mióta megismerkedtünk és összeköltöztünk. Ugyanabban a boltban dolgozunk” - mondta a lány a héten a Newsweeknek. A pékségben dolgozó 22 éves lány azt is elmondta, miért döntött így a srác: „Biztos akar lenni benne, hogy biztonságban vagyok, és nem egyedül sétálok. Mivel autóra gyűjtünk, azt is szeretné, hogy ne költsek Uberre, mert diák vagyok, és ki kell fizetnem a tandíjat”.

A vírusossá vált videójukon az látszik, ahogy Jamie hajnali fél négy körül Queenslandben sétál, és a vasútállomáson áll.

@micmicaa

He works full time during weekdays and I work during the weekends but he'd still wake up on his only day off just so we can walk going to work together instead of walking all alone

♬ One more time one more chance - Maul

A felvétel hatalmas siker lett. Igaz, vita is kitört miatta. Akadnak, akik azt hiszik, hogy valójában Mica kényszeríti a barátját arra, hogy vele tartson. „Vitatkoznak a kommentekben, de ez engem nem zavar” - mondta a diáklány az amerikai magazinnak, majd a párjáról kezdett áradozni. „Nagyon utálok gyalogolni, ahogy azt is, hogy hajnali fél négykor kelek. De amikor felkelek, és a barátommal sétálok a munkahelyemre, még az egyetlen szabadnapján is, magabiztosnak és motiváltnak érzem magam, hogy elkezdjem a napomat„.”

 

Mica szerint Jamie azért viszi el sétálni, mert addig nem tud visszaaludni, amíg nem tudja, hogy biztonságban megérkezett.

Címlapfotó: TikTok/micmicaa

24 óra