Meglátta, mit csinálnak a Mekiben a sült krumpli pultnál az alkalmazottak és leesett az álla - Videó

A sült krumpli pultnál általában a kész krumplikat tartják melegen, ez a mekis alkalmazott egészen mást csinált. A felmosórongyot, amivel épp előtte mosott fel, szárította a krumplik felett.

Mindezt a vendégek szeme láttára tette. Ráadásul a ruházata alapján az étterem vezetője lehetett az elkövető, aki a krumplikat melegen tartó lámpákat hívta segítségül a felmosórongy szárítására. 

A vendéget sokkolta az undorító eset

„Éppen a rendelésemre vártam, amikor odanéztem” - emlékezett vissza a szemtanú a Yahoo Newsnak. Amellett, hogy az akció nem tűnik higiénikusnak, nem veszélytelen. A nő egyik kollégája ugyanis mindent látott.

@bobbylee620 #duet with @News.com.au #mcdonalds ♬ sad SpongeBob music - michael

„Hallottam, hogy az egyik munkatárs azt mondta: "Szerintem nem kellene ezt csinálnod, mert biztonsági kockázatot jelenthet, mert kigyulladhat"” - mondta a vásárló. Az üzletvezető állítólag legalább egy percig a sült krumpli lámpája alatt tartotta a csöpögő felmosófejet, miközben több rendelés is érkezett - többek között sült krumplit is.

„Teljesen sokkolt, amit láttam, ő pedig csak nevetett rajta” - akadt ki a nő, aki némi hezitálás után osztotta meg a felvételét. Az üzlet pedig reagált:  közölték, hogy az érintett kirendeltség minden alkalmazottját alapos higiéniai képzésre küldték.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra