Ez a 3 csillagjegy válik mindig áldozattá egy kapcsolatban

Ott lenni egymás mellett, támogatni és segíteni egymást - ez minden normális kapcsolat egyik legfontosabb alapja. Néhány csillagjegy azonban mindig túllő a célon, és elfelejti, hogy neki is lennének igényei. Három csillagjegyről van szó elsősorban.

A párkapcsolat egy örökös "adok-kapok", egyszer fent, egyszer lent. Ezt már mindnyájan tudják az első komolyabb kapcsolatukat követően. Fontos, hogy a párunkkal mindig olyan kompromisszumokat kössünk, amelyek mindenkét félnek megfelelnek, és amelyekkel mindenki jól érzi magát és elégedett. Az egészséges kapcsolatokban ez általában akkor működik jól, ha a partnerek egyenrangú félként tekintenek egymásra, és igyekeznek a másik nézőpontját is megérteni, elfogadni.

A kapcsolatok áldozatai

Persze, minden kapcsolatban adódnak helyzetek, amikor akár a falak is megremeghetnek, de a véleménykülönbség is vezethet előrelépéshez és fejlődéshez. Ha nem sikerül, akkor általában külön utakon folytatódik a történet. De vannak olyan emberek, akik ódzkodnak a konfliktusoktól, mert például félnek attól, hogy elveszítik a szerettüket, vagy mert nem akarnak szembesülni azzal,, hogy mi az, ami nem megy nekik valójában. Ilyenkor inkább félreteszik a saját igényeiket, ahelyett, hogy kiállnának magukért, vagy kilépnének egy olyan kapcsolatból, ami esetleg nem tesz jót nekik. És akkor ott van a másik véglet: amikor valaki a harmónia és nyugalom kedvéért mindenben meg akar felelni a partnerének.

Ők azok, akik saját magukból csinálnak áldozatot a párkapcsolataikban. Hogy kik? A galáriánkban eláruljuk!

Galéria: ez a 3 csillagjegy bármit megtenne a párjáért
  • áldozat, önfeláldozó, csillagjegy, horoszkóp,
  • áldozat, önfeláldozó, csillagjegy, horoszkóp,
  • áldozat, önfeláldozó, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra