A tv előtt ül a golden retriever: amit néz, az kicsinálja a nevetőizmokat - Videó

Már önmagában nagyon mókás látvány, ahogyan ül a kanapén a Kenna nevű kutyus és nézi a tévét. De az egyik legfrissebb videója nem csak ettől különleges. Nem bírsz vele!

Szinte emberként ül a kanapén az amerikai Oklahoma államban található otthonában a Kenna nevű kutyus. A golden retriever koncentráltan néz a síkképernyős tévé irányába. Aztán a kamera átpásztázik, hogy megmutassa milyen műsort választott az eb: egy főzőműsort. Természetesen a kutyának összefut nyál a szájában az ilyen finom ételek láttán. Ezért is lehet idegesítő, hogy a kutyus gazdija, Kyla Satterfield épp ezt a nyugodt vasárnapi programot szakítja meg azzal, hogy hívja a kutyáját.

És ekkor jön a videó csúcspontja - a kutya reakciója!

@kylasatterfield On Sundays we watch cooking shows! @elizabethpoett #goldenretriever #kenna ♬ original sound - Kyla Satterfield

Nos, Kenna meglehetősen bosszúsan néz gazdájára, ami a legtöbb netező számára a hab a tortán, ami ezt a felvételt illeti. A klip a május 5-i közzététele óta több millió kattintást és több százezer lájkot kapott. A kommentek között is egyre több a könnyes szemű nevető emoji.

Címlapfotó: TikTok/kylasatterfield

24 óra