Osztálykiránduláson lett rosszul egy 13 éves lány: majd egy gyereket szült a mosókonyhában

Már az ügylszség vizsgálódik a 13 éve slány ügyében. Az iskolás egy osztálykiránduláson lett hirtelen nagyon rosszul. Nem sokkal később egy ifjúsági szálló mosdójában életet adott egy gyermeknek.

Az osztályával ment nyaralni a tinédzser a lengyelországi Zator városában, Krakkótól nem messze. A Fakt nevű legnyel lap szerint a csúcspont egy vidámparki kirándulás lett volna. De nem így lett, mert szerda este a lány hirtelen nagyon rosszul lett. Kirohant a mosdóba, és nem sokkal később kiderült a rossz közérzetének az oka: a 13 éves lány vajúdott.

Egy kórház telefonos segítségével és a helyszínen lévő tanárok és gondozók közreműködésével a tinédzser röviddel később a szálló egyik mosdójában adott életet egy kisfiúnak.

A lány maga, de osztálya és tanárai is sokkot kaptak a lap szerint. Úgy tűnik, a barátok és osztálytársak közül senki sem vette észre, hogy a 13 éves lány terhes. A mentők hamar a helyszínre értek. A rendőrség szóvivője szerint a diáklányt és újszülöttjét az auschwitzi járási kórházba szállították. A babát onnan vitték át Krakkóba, mert egészségügyi komplikációk léptek fel nála.

A baba apja után indult nyomozós, akár 12 év börtönt is kaphat!

Lapozz a folytatásért!

24 óra