Egy háromnapos lánybúcsút után találkozott az anya az 1 éves fiával: a reakciója lenyűgözi a világot - Videó

Míg az anyuka boldogan üdvözli a kisfiát, ő csak értetlenül néz rá. Amikor a nő megsimogatja a fejét, még el is fordul tőle, és lenéz.

A több mint hűvös találkozás után a 34 éves nő május 9-én a TikTok-on tette közzé a különös videót. Milliós nézettsége van már most. 

De miért sült el ilyen balul a viszontlátás?

Egy lehetséges magyarázat: "Épp akkor ébredt fel a szundikálásból, és egy kicsit morcos volt. Sírva ébredt, én pedig odarohantam, hogy üdvözöljem, de úgy tűnt, hogy félig alszik" - mondta az amerikai nő a Newsweeknek, majd megpróbálta humorosra venni a helyzetet. "Azt gondoltam, hogy elég vicces volt. Arra számítottam, hogy úgy reagál, ahogy általában szokott, amikor meglát. De ehelyett nem reagált. Igazából utána nevettem rajta a férjemmel, a barátaimmal és a családommal" - folytatta.

@elizabethmaclay Next time I’m leaving for far longer 💀😭🫠 #baby #mom #toddler #parenthood #motherhood #babyreaction #fyp ♬ original sound - Elizabeth

Állítólag, miután a kisfiú magához tért az alvás utáni kómából, már tudott örülni az édesanyjának. Ha hihetünk annak, amit állított. Ezután "újra boldog volt" - magyarázta Elizabeth.

Címlapfotó: TikTok/elizabethmaclay

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra