Kézbesíthetetlen csomagokat vett a család: amikor meglátták, mi van benne, kitört belőlük a nevetés - Videó

A 28 áves Sicily Wilcock márciusban négy napra utazott a szerelem városába édesanyjával, édesapjával, a párjával és egy barátjával. Azóta is a csomagokat emlegetik.

De mi volt bennük?

A videón jól látszik, hamar emelkedetté válik a hangulat, amikor a lány barátja kinyitja a csomagot. Benne: két óra, amelyek első pillantásra drága és minőségi daraboknak tűnnek. Majd jön az újabb csomag, a lány édesanyja nyitja ki. S mit talál benne? Egy összecsukható darts-táblát. A lány egy egyszerű termosszal lesz  gazdagabb, de az igazi meglepetés még csak ezek után jön. A barátnője egy hajgöndörítőt talál, de először úgy tűnik, egy szexuális segédeszköz az. S a végén jön az apa, aki - mint kiderült - most is azt kapja, amit általában minden ünnepen: zoknit.

@sicily.wilcock Why was this our favorite activity in Paris 😂 #travel #paris #europe #france #traveltips ♬ Musette with a stylish and light accordion reminiscent of Paris, France(1461804) - ricca

"Egyszerű tevékenység volt, de olyan, amire örökké emlékezni fogunk. Mindenkinek ajánlom, aki szórakoztató tevékenységet keres Párizsban" - lelkendezett a lány a Newsweeknek. 

Címlapfotó: TikTok/sicily.wilcock

24 óra