Guiness rekord: ő a világ legidősebb bikini modellje - Fotók

Ruth Megary csak nemrég, április közepén kapta meg az elismerést.

„Újra megnyitottuk a rekordkategóriát Ruth Megary számára, korábban még soha nem volt ilyen bejegyzés” - jelentette be a RID. „A fürdőruhákra fókuszáló szempont nálunk megérdemli a saját kategóriáját. Arról a legidősebb személyről van szó, aki rendszeres tevékenységként végez ilyen fürdőruhás fotózásokat, és akiről a fotózási eredményeket publikálják" - folytatták a magyarázatukban.

Az intézet a legidősebb divatmodell aktuális világrekordját használta összehasonlításként. Ezt a brit Daphne Selfe 95 évesen és 158 naposan tartotta, amit 2023-ban ismertek el. „Mivel Ruth Megary idősebb, mint Daphne Selfe, az ő kora elég volt a rekorddöntéshez az új fürdőruha-kategória első hivatalos világrekordjához" - írják.

Ruth Megary már sok mindent elért a karrierje során: énekesnőként több showműsorban is fellépett, valamint opera és operett énekesként is voltak megbízásai. Mi több, a 101 éves hölgy még egy múzeumban is ki van állítva - a világ legidősebb bikinimodelljének saját kiállítóterülete van a Bad Rappenau-i BikiniARTmuseumban.

Címlapfotó: 

24 óra