Pizzát akart sütni a szomszédjának a nő: egész éjjel sírt, olyan balul sült el - Videó

Te csak jót akarsz tenni, az univerzum pedig rögtön megbüntet. A 38 éves nő egy ideig biztos nem fog sütni senkinek semmit...

A brit Natalie Rant a hétvégén osztott meg egy videót, amelyen egy tulajdonképpen jó szándékú akció eredménye látható. A 38 éves nő a szomszédjának akart egy pizzát sütni, ám ahelyett, hogy vett volna egyet a szupermarketben, úgy döntött, az utolsó mozzanatig mindent kézzel csinál majd meg hozzá.

Szörnyű véget ért a történet

Ahogy a brit elkezdte a tésztát kavarni, elkalandozott a figyelme, és egy hajszála hirtelen beleakadt a kézi mixer habverőjébe. Néhány másodpercen belül már az egész haja feltekeredett a botmixerbe, a nőt tetőtől talpig telefröcskölte a ragacsos tészta. Azonnal videót készített a háztartási balesetéről, ám ekkor még nem tudta, a történetét nem feltétlenül fog nevetni a következő órákban.

A nő hajának jelentős részét le kellett vágni, hogy kiszabaduljon!

@natalierants86

 

♬ original sound - 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓵𝓲𝓮𝓡𝓪𝓷𝓽𝓼86 💋

Hatalmas fájdalmakat élt át, állítása szerint majd elájult, annyira „Mit kellett volna tennem? Mi a fenét kellene tennem?” - hallható ahogyan a nő kétségbeesetten kérdezni a videón. Előbb kivette a rudakat, majd hívta a fodrász barátját, de ő sem tehetett semmit. Maradt az olló. „Nevetek, de egész éjjel sírtam” - magyarázza egy másnap forgatott videóban, amin az új hajával látható.

@natalierants86

 

♬ original sound - 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓵𝓲𝓮𝓡𝓪𝓷𝓽𝓼86 💋

Az ő példája a bizonyíték: sokszor egy mirelit pizza a jó választás..

Címlapfotó: TikTok/natalierants86

24 óra