A félelem miatt nem mert bemenni a kutyus az új otthonába: aztán megolvadnak a szívek - Videó

A múlt hónapban ez a kiskutya kapott egy második esélyt az élettől, egy kedves nő úgy döntött, hazaviszi őt a menhelyről. Ám amikor be akarta vinni a házába, kiderül, hatalmas traumát ciple magával. Reszketett a félelemtől.

A Desi Lu nevű kutyust a texasi Tomballból származó Gina Thornton fogadta örökbe. Ám amikor hazaért vele, hiába várta, hogy a kutya belépjen utána a házába. Desi Lu bizonytalanul ült a küszöbön, szó szerint remegett és meg sem mert mozdulni. A gazdi annyira meghatónak és kétségbeejtőnek is találta a pillanatot, hogy videóra vette. "Félt bejönni, de megnyugtattam, hogy minden rendben van" - írta a felvételéhez a TikTok-on.

Ezerszám olvadnak a szívek a felvételnek köszönhetően!

@ginasellstexas We adopted Ms. Desi Lu on Sat, April 13. Shes a basset hound mix. #rescuedog #fyp #animalsoftiktok #adoptdontshop ♬ Little Things - Adrian Berenguer

Sokan aggódnak a kiskutyáért, részben azért, mert olyan kicsinek tűnik. De a kommentelők kérésére a nő azóta megnyugtató hírekkel is szolgált. A kutyus már néha megmutatja a játékos oldalát, mindenhová követi a házban és ha hazaér, megbökdösi a lábával. És azóta végre hízott is egy picit.

Címlapfotó: TikTok/ginasellstexas

24 óra