Veje teljesítette a férfi utolsó kívánságát: fejcsóválást és nevetést váltott ki - Fotók

Március 20-án, 81 éves korában hunyt el, a halála előtt azonban gyakran beszélt a temetéséről. A veje készpénznek vette az elképzeléseit.

Dave Newton egy igencsak vidám ember volt, aki mindig készen állt arra, hogy szórakoztasson. Veje, Phil Cooper így sokáig azt hitte, hogy felesége apja csak viccel. De amikor 81 éves férfi az élete utolsó heteiben is minden alkalmat megragadott, hogy a vágyott temetéséről beszéljen, az 56 éves férfi végül készpénznek vette a kijelentéseket. Newton, aki korábban bányász volt, hajthatatlanul ragaszkodott ahhoz, hogy koporsóját egy billenős teherautóval vigyék a temetőbe.

Tizenkét éve mondogatta már ezt a tervét, ami - a többivel egyetemben - most valóssággá is vált. Mint ahogyan azt Cooper a BBC Newsnak elmondta, apósa már az előkészületeket is elvégezte. Mivel a bungalóján egyébként is volt még némi munka, a férfi még a halála előtt felvette a kapcsolatot egy temetkezési vállalkozóval, aki egy építőipari céggel állt kapcsolatban, és egy kis billenőkocsit szállíttatott ki. De a vej teljesítette a másik őrüt nagy tervet is.

Az esemény képei futótűzként terjednek a neten!

Lapozz a folytatásért!

24 óra